Kafein Teknoloji Hürriyet Ekonomi'de

Veri Yönetiminde Yeni Ürün Hamlesi

Kafein Teknoloji, ileri düzeyde veri yönetimi çözümlerine olan talebi karşılamak amacıyla geliştirdiği son yazılım ürünü Data Touch'ı duyurdu. 

Türk mühendislik ekibiyle geliştirilen ürün, hassas verilerini etkili bir şekilde yönetmek isteyen kurumlara global çapta yardımcı olacak bir veri koruma seviyesine ulaşmayı hedefliyor. 

Kafein Teknoloji Ürün Geliştirme Direktörü Mehmet Ersin Bitirgen, teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Bu gelişmeleri ürün geliştirme sürecimize entegre ediyoruz. Amacımız, müşterilerimize en son teknolojileri kullanarak daha iyi çözümler sunmak. Bu bağlamda hayata geçirdiğimiz ürünlerden Data Touch, kurumlara iş verimliliği ve maliyet konusunda ciddi avantajlar sağlıyor. Rakamlarla ifade etmek gerekirse, Data Touch, kurumlara değişiklik analizinde ve veri keşfinde yüzde 20'ler seviyesinde maliyet ve zaman kazanımı sağlıyor. Kurumlar, bir değişiklik yaparken hangi verilerin etkileneceğini, bu verilere hangi uygulamaların eriştiğini ve değişikliklerin nasıl bir etki yaratacağını daha iyi anlayabiliyorlar. Bu sayede, hatalı değişikliklerin önüne geçebiliyor, veri uyumluluğunu sağlayabiliyor ve iş süreçlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde yönetebiliyorlar." dedi. 


Haberin tamamı için: Veri yönetiminde yeni ürün hamlesi - Güncel Haberler (hurriyet.com.tr)






Share this post with
Bunlarıda beğenebilirsiniz

Benzer İçerikler