Kafein Teknoloji Business World Global'de!

Yazılım çözümleri ve KVKK alanındaki lider uygulamaları ile Kafein Teknoloji, yeni ürünü Data Touch‘u görücüye çıkardı.

Kafein Teknoloji Ürün Geliştirme Direktörü Mehmet Ersin Bitirgen, yeni ürünleri olan Data Touch hakkında bilgi verdi.

Kafein Teknoloji’nin Data Touch ürünü hangi ihtiyaca çözüm sunuyor, nasıl çalışıyor? Hangi sektörlerde, hangi amaçlar için kullanılabilir?


Data Touch, sektörlerden bağımsız olarak tüm orta ve büyük işletmelerde kullanabilecek bir yazılım ürünüdür. Özellikle büyük kurumlar, farklı veri tabanlarında tuttukları binlerce verinin ne olduğunu ve bu verilere hangi uygulamaların nasıl ve ne zaman eriştiklerini bilmiyor.

Data Touch, bu noktada bu bilgilere tam entegre ve otomatik bir şekilde erişerek kurumların süreçlerini kolaylaştırmayı hedefler. Data Touch, kurumların veri tabanlarında tuttukları tüm verilerin hangi veri tabanında ve nerede olduğunu takip ederek, hangi uygulamaların kullanıldığını belirleyerek veri envanterini sağlar. Bu sayede kurumlar, veri tabanlarındaki verileri daha iyi yönetebilir, veri erişimi ve kullanımını optimize edebilir, iş verimliliğini artırabilir ve gereksiz maliyetlerin önüne geçebilir. Ayrıca, Data Touch, kişisel verilerin korunmasına yönelik çözümler de sunar. Kurumlar, hassas verileri kullanan uygulamalara özel güvenlik önlemleri alabilir ve veri güvenliğini sağlayabilirler.

Kafein Teknoloji’nin Data Touch özelinde gerçekleştirdiği Micro Focus (OpenText) iş birliğinin detaylarından bahsedebilir misiniz?


Kafein Teknoloji olarak Micro Focus (OpenText) ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği kapsamında, Data Touch ürününe Micro Focus (OpenText) ürünleri ile entegre olacak şekilde geliştirmeler yaptık. Bu iş birliği, Data Touch’un kullanıcı dostu bir hale gelmesini sağladı. Çözümlerimiz, Micro Focus ürünleri ile birleşerek tabiri caizse Voltranı oluşturuyorlar.


Özellikle Data Touch, Micro Focus (OpenText) ürünleriyle entegre olduğunda, müşterilere daha kolay ve etkili bir kullanım deneyimi sunuyor. Micro Focus’un güçlü teknolojik altyapısı ve Kafein Teknoloji’nin veri yönetimi ve güvenlik çözümleri bir araya gelerek, müşterilere daha kapsamlı bir çözüm sunuyor. Micro Focus’un teknolojik yeteneklerisayesinde veri analizi, veri erişimi ve güvenlik konularında Data Touch daha etkili bir performansa sahip oluyor

Data Touch, kurumların iş verimliliğini nasıl artırabilir ve maliyet avantajı sağlayabilir? Bu ürün ile kişisel verilerin korunması konusunda hangi çözümler sunuyorsunuz?

Data Touch, kurumların iş verimliliğini artırabilir ve maliyet avantajı sağlayabilir. İş verimliliğini artırmak için, Data Touch kurumların değişiklik analizi ve veri keşfi süreçlerini otomatize eder. Rakamlarla ifade etmek gerekirse, Data Touch, kurumlara değişiklik analizinde ve veri keşfinde %20’ler seviyesinde maliyet ve zaman kazanımı sağlar. Kurumlar, bir değişiklik yaparken hangi verilerin etkileneceğini, bu verilere hangi uygulamaların eriştiğini ve uygulanacak değişikliklerin nasıl bir etki yaratacağını daha iyi anlayabilirler. Bu sayede, hatalı değişikliklerin önüne geçilir, veri uyumluluğu sağlanır ve iş süreçleri daha hızlı ve verimli bir şekilde yönetilebilir.

Bulut bilişim, yapay zeka, büyük veri gibi teknolojilerdeki gelişmeler, Kafein Teknoloji’nin ürün geliştirme sürecini nasıl etkiliyor? Bu teknolojileri nasıl kullanarak müşterilerinize daha iyi çözümler sunmayı hedefliyorsunuz?

Kafein Teknoloji olarak, teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve bu gelişmeleri ürün geliştirme sürecimize entegre ediyoruz. Bulut bilişim, yapay zeka ve büyük veri gibi teknolojiler, müşterilere daha kapsamlı, güçlü ve akıllı çözümler sunma potansiyelini artırıyor. Amacımız, müşterilerimize en son teknolojileri kullanarak daha iyi çözümler sunmak. Bu doğrultuda, bulut bilişim, yapay zeka ve büyük veri gibi teknolojileri ürünlerimize entegre ediyoruz ve müşterilerimizin iş süreçlerini optimize etmelerini, veri güvenliğini sağlamalarını ve rekabet avantajı elde etmelerini destekliyoruz. Data Touch ürünümüz de aslında Kafein Teknoloji olarak yeni teknolojiler konusundaki öncü duruşumuzun bir yansıması.

Son yıllarda artan siber tehditler, güvenlik çözümlerine olan talebi artırdı. Kafein Teknoloji olarak siber güvenlik trendlerini nasıl takip ediyor ve müşterilere güvenlik konusunda nasıl katkılar sağlıyorsunuz?

Kafein Teknoloji olarak, siber güvenlik alanındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve müşterilerimize en son güvenlik çözümlerini sunmaya özen gösteriyoruz. Siber tehditlerin sürekli olarak evrim geçirdiği bir ortamda, güvenlik çözümlerinin de güncel ve etkili olması büyük önem taşıyor. Geçen sene bu alanda uzman bir ekip ile siber güvenlik çözümleri departmanımızı kurduk. Global ürünlerin yanı sıra, yerli ve kendi geliştirdiğimiz ürünlerin de dahil olduğu bir yapı ile uçtan uca güvenlik hizmeti veriyoruz.

Haber linki: Data Touch, kurumların süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyor - Business World Global









Share this post with
Bunlarıda beğenebilirsiniz

Benzer İçerikler