Kafein Teknoloji Ekonomist Dergisi'nde

Halka açık teknoloji şirketi Kafein Teknoloji, 700'ün üzerinde Türk mühendisi ile telekom, bankacılık, turizm, hizmet, perakende ve sigortacılık sektörlerinde lokal ve global müşterilere teknoloji yazılımı ve yönetimi alanındaki ihtiyaçlarına cevap veriyor. Müşteri ihtiyaçlarına uygun anahtar çözümlerin yanı sıra nesnelerin interneti, büyük veri analizi, güvenlik ve mobil uygulamalar alanlarında da teknolojiler geliştiriyor. 

Telekom, bankacılık, ulaşım ve yurt dışı projeleri ile KVKK ve siber güvenlik alanlarının önemli oyuncularından biri olan Kafein Teknoloji, iştirak ederek ortak olduğu Karmasis ve Intranet ile büyümesini sürdürecek. Kafein Teknoloji CEO'su Cem Kalyoncu, " Satın aldığımız şirketlerle birlikte yaklaşık yüzde 80 büyüme gerçekleştirdik. İstihdamımız 700 kişiye ulaştı. 2021 yılını ise 265 milyon ciro ile tamamladık." diyor. 

Karmasis'in Azerbaycan'da açtığı şubesi ile yurt dışındaki faaliyetlerine de hız vereceklerini söyleyen Kalyoncu, 2023 yılında teknoloji ihracatına başlayacaklarını da belirtiyor. Siber güvenlik alanında kurduğu ve kısa zamanda büyüme trendi gösteren departman All-in Cyber, kendi alanında siber güvenlik ürünleriyle ayrışan ve yüzde 51 ortaklık ile Kafein'in iştirakleri arasında yer alan Karmasis, iş güvenliği ve alanlarında Intranet ile büyüme planlıyor. 



Share this post with
Bunlarıda beğenebilirsiniz

Benzer İçerikler