Kafein Teknoloji, All-in-Cyber markası ile Capital Mayıs sayısında!

Geri Dönülemez Kayıpların Önüne Geçiyoruz

Her 15 saniyede bir düzenlenen siber saldırılar dijital dünyanın en önemli konusunun güvenlik olduğunu ortaya koyuyor. Kafein Teknoloji Genel Müdürü Cem Kalyoncu, siber güvenlik çözümlerini AllinCyber çatısı altında buluşturduklarını söylüyor ve şöyle anlatıyor: 

"Farkımız güçlü üreticiler ve teknoloji sağlayıcılarla yaptığımız iş birlikleri yanında,  müşteri ihtiyaçlarına yönelik esnek çözümler sunabilmek. Siber güvenliğin en önemli 3 ayağı insan, süreç ve teknoloji. Biz de AllinCyber ile kurumların ihtiyaçlarına ve süreçlerine uygun teknoloji çözümleri sunuyoruz.

Siber güvenlik finansal ve hukuksal alanlarda itibar yönetimi açısından bir zorunluluk. Siber saldırı yaşam döngüsünde, insan faktörü, kurumların süreçleri ve kullandıkları çözümler yer alıyor. Siber güvenlikte en önemli adımıysa risk ortaya çıkmadan alınan önlemler oluşturuyor. Kurumların mevcut durumlarını analiz ettikten sonra ihtiyaçlarını belirleyerek proaktif bir yaklaşımla bu riskleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. 

2022 sonuna kadar başarılı saldırıların maliyetinin yaklaşık 140 milyar dolar olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'de siber güvenlik pazarı hacmi 300 milyon doların üzerinde. Metaverse, Web 3.0 gibi yeni dünyalarla güvenlik risklerinin artacağı günlere hazırlanıyoruz." 

AllinCyber markamız ile ilgili daha fazla bilgi almak için: https://www.allincyber.com/index.html 




Share this post with
Bunlarıda beğenebilirsiniz

Benzer İçerikler