Kafein Akademi ile Topluma Değer Katan Bireyler Yetiştiriyoruz

Kafein Yazılım İnsan Kaynakları Direktörü Neval Önen, çalışanların potansiyellerini ortaya çıkarmalarını destekleyen bir organizasyon yapısını temel aldıklarını belirtiyor.

Çalışanların potansiyellerini ortaya çıkarmalarını destekleyen bir organizasyon yapımız var. Bunun yanı sıra çalışan deneyimi ve gelişimine dair çalışanlarımızı düzenli olarak yaptığımız anketlerle güncelliyor, ihtiyaca yönelik çeşitli etkinlik ve eğitimlerle destekliyoruz. Yakın zamanda Kafein Akademi'yi kurduk amacımız teknolojik ve insani değerlerin bütünleştiği eğitim sistemini oluşturarak topluma değer katan yeni bireyler yetiştirmek. Kafein Akademi'de farklı disiplinlerden içeriklerimizle hem mesleki hem de kişisel gelişim eğitimleri sunuyoruz.

Üniversiteler ile olan anlaşmalarımız, genç arkadaşlarımıza sunduğumuz staj olanakları onlarla olan bağımızın güçlenmesine vesile oluyor. Mümkün olan her noktada, farklı etkinliklerde genç yeteneklerle bir araya gelmeye, onları dinlemeye fırsat yaratıyoruz. Bu sayede yazılım sektöründe nitelikli iş gücünde yaşanan beyin göçünün de önüne geçmeye çalışıyoruz.


Share this post with
Bunlarıda beğenebilirsiniz

Benzer İçerikler